Agenda



Executive Board

28 November 2022 13:30-16:30

Bristol Office - Conference Room and MS Teams

Agenda

13.30	1.	Welcome and introductions 5 mins	Richard Stanford	
13.35	2.	Minutes of the Executive Board 12 September 2022 DECISION 5 mins	Richard Stanford	
13.40	3.	Wellbeing dashboard UPDATE 15 mins	Wellbeing and Inclusion Advisor	
13.55	4.	GIAA Action Tracker UPDATE 10 mins	Derrick Osgood	
14.05	5.	Tax and FC Risk Register DISCUSSION 15 mins	Derrick Osgood	32/22
14.20	6.	Knowledge and Information Management Programme Steer DECISION 15 mins	KIM Lead	33/22
14.35	7.	FC Communications strategy DISCUSSION 30 mins	Head of Group Environment Communications	TABLED
15.05		BREAK 5 mins		
15.10	8.	Business Continuity Planning UPDATE 15 mins	Derrick Osgood	35/22
15.25	9.	Update to vehicle policy, CAPES Contracts DECISION 20 mins	Director of Operations Head of Mechanical Engineering	34/22



15.45	10.	Health & safety UPDATE 5 mins	Health and Safety Manager
15.50	11.	Mandatory Training including recording of it DISCUSSION 15 mins	Health and Safety Manager
16.05	12.	AOB 5 mins	Richard Stanford