# Agenda



# **Executive Board**

12 September 2022 11:00-14:00

### Bristol Office - Conference Room and MS Teams

## Agenda

11.00	1.	Welcome and introductions 5 mins	Richard Stanford	
11.05	2.	Minutes of the Executive Board 2 August 2022 DECISION 5 mins	Richard Stanford	
11.10	3.	Health & safety UPDATE 5 mins	Head of Health and safety and training	
11.15	4.	FC Communications strategy DISCUSSION 20 mins	Deputy Head of FC Communications	
11.35	5.	Sponsorship code DECISION 15 mins	Chief of Staff Derrick Osgood	28/22
11.50	6.	Continuing professional development in the FC 30 mins DECISION	Jo Ridgway	29/22
12.20	7.	Festive Leave 10 mins DECISION	Jo Ridgway	30/22
12.30		BREAK 10 mins		
12.40	8.	International representation 10 mins DISCUSSION	James Pendlebury	31/22
12.50	9.	Helping staff with the cost of living crisis 10 mins DISCUSSION	James Pendlebury	



13.00	10.	Purpose of FC Executive Board 15 mins DISCUSSION	Richard Stanford
13.15	11.	Your Offer DECISION 40 mins	Derrick Osgood
13.55	12.	AOB 5 mins	Richard Stanford
		Conservation covenants	Steph Rhodes
		EB Terms of Reference	Julia Lovell