



Specialised Committee on Citizens' Rights - Agenda

24 January 2022, 09:30 - 11:30 [2 hours] (GMT)

[King Charles Street, London] / Conference Call

09:30 – 09:40 [10 mins]	Item 1 – Opening remarks and adoption of agenda Led by co-chairs, Giles Portman and Marie Simonsen.
09:40 – 10:25 [45 mins]	Item 2 – Presentation by British in Europe and the3million Presentation by civil society organisations on issues encountered by UK nationals in the EU and EU citizens in the UK.
10:25 – 10:50	Item 3 – Monitoring and complaints handling
[25 mins]	Presentation by the Independent Monitoring Authority (IMA) and the Commission of their respective monitoring and complaints handling activities.
10:50 – 11:15	Item 4 – Implementation and application of the Withdrawal
[25 mins]	Agreement Discussion of relevant ongoing issues relating to the
	implementation and application of Part Two (Citizens' Rights).
11:15 – 11:25	Item 5 – 6 th Joint Report on Article 18
[10 mins]	Presentation by the Secretariat of the sixth Joint Report on Article 18.
11:25 – 11:30	Item 6 – AOB
[5 mins]	Organisation of the next meeting and adoption of a joint statement.