

## **Executive Board**

5 November 2020 09:30-11:30

## Bristol Office - Conference Room and MS Teams

## Agenda

09.30	1.	Welcome and introductions 5 mins	lan Gambles	
09.35	2.	Minutes of the Executive Board 30 September 2020 5 mins	lan Gambles	
09.40	3.	Knowledge and Information Management Project Initiation Document 40 mins	Knowledge and Information Management	Paper 9/20
10.20	4.	Comprehensive Spending Review 20 15 mins	Lead Steve Meeks	
10.35	5.	Mandatory staff training 15 mins	Mike Seddon	Paper 10/20
10.50	6.	Safeguarding Policy, Practice, and Guidance note 15 mins	Mike Seddon	Paper 11/20
11.05	7.	Offer 2020 20 mins	Offer 2020 Project Manager	Paper 12/20
11.25	6.	AOB 5 mins	Ian Gambles	