Public Sector Information Domain meeting- Agenda Thurs 24 June 2010- 10.30am until 14:45pm KH 1.27, 22 Whitehall

ATTENDEES	APOLOGIES
(Chair) Department for Work and Pensions	Ministry of Justice (MoJ)
(DWP)	
National Policing Improvement Agency (NPIA)	Welsh Assembly Government (Wales)
Office of National Statistics (ONS)	British Library (BL)
CESG	Directgov
Fujitsu	Foreign and Commonwealth Office (FCO)
Ministry of Defence (MoD)	Business, Innovation and Skills (BIS)
IBM	Ordnance Survey (OS)
Local eGovernment Standards Board (LeGSB)	Department of Health (DoH)
Communities and Local Government (CLG)	HM Revenue and Customs (HMRC)
The National Archives (TNA)	Meteorological Office (Met Office)
Identity and Passport Service (IPS)	
Department for Children, Schools and Families	
(DCSF)	
Home Office (HO)	
National Health Service (NHS)	
Parliamentary ICT (PICT)	
Department for Transport (DfT) via telephone	
Scottish Government (Scotland) via telephone	
(secretariat) Cabinet Office (CO)	

1. Welcome and introductions	Chair	5 mins	10:30
2. Update		10 mins	10.35
Architecture Review Board Update	CO		
Chief Technology Office Council	LeGSB		
3. Proposal- Parliament Data	PICT	30 mins	10:45
Sharing			
4. Local Data activities	CLG	30 mins	11:15
5. Work Plan 2010/11- Group		40 mins	11:50
Updates			
5.1 Information Management Strategy	CO	5 mins	
5.2 Information Architecture	LeGSB	20 mins	
5.3 Metadata and Semantics	TNA	Covered	
		later	
5.4 Toolkit	LeGSB	10 mins	
Lunch (35 mins)		35 mins	12.25
6. Exemplars			
6.1 Exemplars- LOGAS Net update	CLG	5 mins	13:00
6.2 Exemplars- CLMS update	NPIA	5 mins	13:35
6.3 Exemplars- CHAPTER discussion	DfT	5 mins	13:40
6.4 Exemplars- HMRC	HMRC	15 mins	13:45
7. Group updates		30 mins	14:00
7.1 Metadata and Semantics (WG)	TNA	20 mins	
7.2 Data Standards WG	CO	5 mins	

7.3 L	ocation and Addressing WG	LeGSB	5 mins	
8.	Actions updates	СО	5 mins	14:30
9.	AOB- next meeting			
10.	Next Meeting: Not planned			
	CLOSE			14:45