Public Sector Information Domain Team meeting – Agenda Thurs 13 May 2010 – 10.30am until 14:30pm AA1.44 (north side), Admiralty Arch

ATTENDEES	APOLOGIES
(Chair) Department for Work and Pensions (DWP)	Ministry of Justice (MoJ)
	Communities and Local Government (CLG)
Department of Health (DoH)	Scottish Government (Scotland)
Office of National Statistics (ONS)	Welsh Assembly Government (Wales)
Meteorological Office (Met Office)	Directgov
Department for Transport (DfT)	Ministry of Defence (MoD)
National Policing Improvement Agency (NPIA)	IBM
Foreign and Commonwealth Office (FCO)	Business, Innovation and Skills (BIS)
CESG	Ordnance Survey
National Health Service (NHS)	
Fujitsu	
Home Office (HO)	
The National Archives (TNA)	
Identity and Passport Service (IPS)	
Department for Children, Schools and Families (DCSF)	
HM Revenue and Customs (HMRC)	
Local eGovernment Standards Board (LeGSB)	
(Secretariat) Cabinet Office (CO)	

1. Welcome and introductions	DWP	5 mins	10:30
 2. Update Architecture Review Board Update Chief Technology Officer Council/ICT Strategy Standards – Standards and Architecture Framework Process 	CO/Fujitsu	45 mins	10.35
3. Work Plan 2010/11	DWP	30 mins	11.20
4. Information Architecture developments – PICT/PSN/IARTG	LeGSB	20 mins	11:50
5. Public Sector URI Sets - revised paper	LeGSB	20 mins	12:10
Lunch (30 mins)			
6.1 – Exemplars - CISx Discussion	DWP	30 mins	12.30 13:00
6.2 – Exemplars - LOGAS Net update	DoH/HO	5 mins	13:30

6.3 – Exemplars - CLMS update	NPIA	5 mins	13:35
6.4 – Exemplars - CHAPTER discussion	DfT/DoH	5 mins	13:40
7. Group updates		30 mins	13:45
7.1Metadata and Semantics Working Group (MSWG)	TNA		
	1		
 7.2 Data Standards Working Group (DSWG) 	DWP		
		Γ	
 7.3 Location and Addressing Working Group (LAWG) 	OS/LeGSB		
8. Actions updates	CO	20 mins	14:15
9. AOB – metadata update	- H		
11. Next meeting: 10:30 - 4pm, Thursday 2			
CLOSE			14:30