Information Domain Face to Face Meeting

Date / Time	25 May 2011	10:30 – 17:00
Location	Room 2 & 5 OAB	Access via 22 Whitehall entrance

Attendees	Apologies	
(Chair) Department for Education (DfE)	Ordnance Survey (OS)	
Meteorological Officer (Met Office)	National Health Service (NHS)	
Office for National Statistics (ONS)	Welsh Assembly Government (Wales)	
Sedgemoor District Council (SDC)	Parliamentary ICT (PICT)	
Department of Health (DoH)	Communities and Local Government (CLG)	
Cabinet Office Digital Engagement (CO-DE)	Foreign and Commonwealth Office (FCO)	
Fujitsu	Identity and Passport Service (IPS)	
Ministry of Defence (MoD)	IBM	
National Policing Improvement Agency (NPIA)	Department of Work and Pensions (DWP)	
Scottish Government (Scotland)	Ministry of Justice (MoJ)	
Apologies	British Library (BL)	
HM Revenue and Customs (HMRC)	Business, Innovation and Skills (BIS)	
Directgov	Home Office (HO)	

Information Domain Deliverables Workshop						
Time	Topic	Papers	Owner			
10:30 (10 minutes)	Workshop welcome		DfE			
10:40 (45 minutes)	2011 deliverable 1: methodology for capturing and describing standards	110525-1-PSID Information Standards Development Methodology	Scotland			
11:25 (45 minutes)	2011 deliverable 2: conceptual model of public services		SDC			
12:10 (45 minutes)	2011 deliverable 3: project toolkit, a downloadable shopping list/toolkit for projects and programmes		DfE			
12:55 (35 minutes)	Lunch					
13:30 (60 minutes)	Final review of 2010 deliverables, agreement and sign off					
	Information Domain Meeting					
Time	Topic	Papers	Owner			
14:30 (10 minutes)	Action Log					
14:40 (40 minutes)	Group Updates: Metadata and Semantics Working Group (MSWG)		TNA			
	Data Standards Working Group (DSWG)		DWP			
	Location and Addressing Working Group (LAWG)		os			
	Data.gov.uk	110525-6-PSID Designing URI sets for devolved administrations	SDC CO-DE			
15:20 (10 minutes)	AOB					
15:30	Close					