Information Domain Face to Face Meeting

Date / Time	22 February 2011	10:30 – 16:00
Location	Room KH 1.26, 22 Whitehall	Access via 22 Whitehall entrance

Attendees	Apologies
(Chair) Department for Education (DfE)	Department of Health (DoH)
Meteorological Office (Met Office)	Department for Work and Pensions (DWP)
Office for National Statistics (ONS)	Ministry of Justice (MoJ)
Sedgemoor District Council (SDC)	British Library (BL)
IBM	Welsh Assembly Government (Wales)
Foreign and Commonwealth Office (FCO)	The National Archives (TNA)
Fujitsu	Communities and Local Government (CLG)
Government Digital Service (GDS)	Business, Innovation and Skills (BIS)
Ordnance Survey (OS)	HM Revenue and Customs (HMRC)
National Health Service (NHS)	Ministry of Defence (MoD)
Home Office (HO)	National Policing Improvement Agency (NPIA)
Identity and Passport Service (IPS)	Directgov
Scottish Government (Scotland)	
(Secretariat) Cabinet Office (CO)	
Guest	
IBM via telephone	

Time	Topic	Papers	Owner
10:30 (10 minutes)	Welcome and introductions, previous		DfE
	minutes		
10:40 (10 minutes)	Action Log		
10:50 (15 minutes)	Role and purpose of the information domain		DfE
10:55 (15 minute)	Update on EU approach to developing interoperability models.		SDC
10:40 (40 Minutes)	Discussion on role and purpose of the domain		DfE
11:20 (20 minutes)	Group Updates: Metadata and Semantics Working Group Data Standards Working Group Location and Addressing Working Group		TNA DWP OS
11:40 (30 minutes)	Workplan 2010/11 deliverables update: Information principles. Information architecture reference model. metadata and vocabulary assets. methodology to capture standards/policies/ language. reference infrastructure to support reference model.		HO SDC TNA SDC DfE
12:10 (20 minutes)	ODF update and presentation		SDC/IBM
12:30 (15 minutes)	Tea break		
12:45 (10 minutes)	data.gov.uk update (TBC)		CO-DE
12:55 (10 minutes)	AOB		
13:15 (60 minutes)	xGEA Meta-model workshop		DfE
14:15	Close		